Spiritul personajelor Glappy


Mi-a venit o noua idee despre cum să fac,ca lucrările mele să nu dispară odată ce sunt furate.

Pentru că am întâmpinat o problemă destul de dificilă,și anume cea a hoților,voi schimba puțin proiectul inițial, și anume în locul personajelor furate,voi face cate un stencil,sau voi adăuga câte un sticker cu personajul respectiv,însă cu aripi.

Ideea este urmatoarea: chiar dacă personajele dispar,rămâne umbra lor,spiritul lor este încă acolo,iar acele puține persoane care le-au putut vedea pana sa fie furate,își vor aminti de personajele din mozaic,iar persoanele care nu au apucat să vadă personajele din mozaic,se vor întreba care e faza cu aceste personaje,cei interesați vor da un search pe google și vor da peste aceste personaje.

Pentru a știi cine le-a realizat,pe lângă personaje,voi lăsa și o semnătură,astfel cei interesați mă vor găsi ușor.

Anunțuri

7 comentarii on “Spiritul personajelor Glappy”

 1. Copilu spune:

  Eu zic să vorbesti cu primarul. Să îi spui că ai un proiect de înfrumuseţare a străzilor. Poate obţii si ceva siguranţă la faza asta.

  • Glappy spune:

   Da,dar exista o singura problema „Ceea ce vreau eu să fac,este să realizez lucrări în tehnica mozaicului,montate în gropile drumurilor,trotuarelor, pavajelor, pe diferite cladiri,panouri,garduri,pe orice suport care permite montarea mozaicului,scopul fiind acela de a atrage atenția autorităților,asupra problemelor cu care se confruntă Romania.” Cum ar fi sa ma duc la primar sa-i spun: Domnu primar,as avea nevoie de o aprobare sa pun in gropile si pe diferite cladiri sau panouri,personaje din mozaic,pentru a va atrage atentia asupra problemei gropilor,a faptului ca exista multe cladiri cu o arhitectura foarte frumoasa,iar dumneavoastra nu faceti nimic in privinta asta,ba chiar le daramati. Crezi ca mi-ar da aprobarea??

 2. Dianna spune:

  misto idee 😀

 3. Tweets that mention Spiritul personajelor Glappy « Glappy -- Topsy.com spune:

  […] This post was mentioned on Twitter by Glappy, Glappy. Glappy said: Spiritul personajelor Glappy: http://wp.me/p1e26a-70 […]

 4. skykery spune:

  Succes cu proiectul, pare interesant ! 😀


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s