Nova


Fără a scrie prea multe cuvinte,vă las să vă delectați cu un film documentar foarte interesant despre artă,artiști, despre cum se pregătește o expoziție și câtă muncă trebuie depusă până lucrarea ajunge să poată fi privită de public.

Eu spun că merită să „vă pierdeți” o oră,14 minute și 49 de secunde din viață pentru a urmări acest film.

Așadar Nova:

Filmul este preluat de pe unul din blogurile lui The Orion

Reclame

6 comentarii on “Nova”

 1. Amza spune:

  E bine că știu la ce mă uit diseară când ajung acasă. Vin cu păreri, impresii și figuri după… 🙂

 2. Val33ntyn spune:

  Sincer crede-am ca este usor dar se pare ca sa fii artist trebuie sa faci mult mai multe.

  • Glappy spune:

   usor? :)) ca artist trebuie doar sa creezi.Un artist trebuia sa participe la o expozitie si cum nu mai avea vreme sa faca lucrarea a dus la expozitie o coala alba de hartie inramata.Se uitau invitatii ca ce vrea sa reprezinte lucrarea aia,iar el le spune ca e o vaca la pascut,fiind intrebat unde e iarba,el le-a raspuns ca a mancat-o vaca,si fiind intrebat unde e vaca,le-a spus ca daca a mancat iarba,a plecat.
   Prin asta am vrut sa spun ca si daca faci o linie,daca poti sa o sustii teoretic,daca ai o idee in spatele lucrarii esti artist.Da artist inseamna mai mult decat sa aranjezi o expozitie.

 3. Amza spune:

  Este un pic revoltător că un artist, în loc să se concentreze pe creație, idei șamd, este nevoit să-și crape capul și cu organizarea ;i alte detalii. Recunosc că nu am rezistat să mă uit la tot filmul (am adormit după ce am ajuns acasă la 12.30 – așa atereizez de obicei), dar am văzut mai mult de jumătate și am rămas impresionat de talentul și dăriurea acelor oameni. Și că tot veni vorba de oameni, tipul învelit în pioneze a fost demențial 🙂 Iar graficianul care desena cu markerele pe pereți – WAW!

  • Glappy spune:

   Da,asa este,ar trebui ca artistii sa se concentreze strict pe creatie,dar totusi e bine ca ei trebuie sa-si puna lucrarile in expozitie,pentru ca ei stiu cum le-au gandit,din ce unghi pot fi privite lucrarile(ma refer la sculpturi),iar picturile in ce ordine,pot di asezate,astfel incat sa fie o expozitie echilibrata (mai ales cand e vorba de o expozitie de grup),atat valoric,cat si compozitional.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s