Să trecem la lucruri serioase


Cum ar fi o leapșă primită de la Andrei Amza și Siko. Să-i dăm drumul:

Când am început să scriu? Mi-a pus tata creionul în mână la naștere. Cu siguranță nu atunci am început să scriu, dar cam după un an și câteva luni mâzgăleam caietele surorii mele, asta știu sigur.

Ce mă motivează să scriu pe blog? Pentru că este destul de greu să te afirmi ca artist, vreau ca prin acest blog să contribui și eu la promovarea mai multor artiști, prezentându-le operele, sau orice poate fi legat de artă, iar faptul că cititorilor le place ceea ce găsesc aici, mă face să continui. Vreau ca prin ceea ce postez, să încerc să fac cunoscută cititorilor și această ramură, iar dacă reușesc să schimb părerea unui singur cititor despre ceea ce înseamnă artă, declar misiune îndeplinită.

Cum reacţionez la comentarii negative? depinde dacă sunt la adresa mea sau cu privire la ceea ce scriu sau postez, dar având în vedere că sunt un om cu mult bun simț, în nici un caz nu mă voi coborî la nivelul lui de inteligență, voi încerca să răspund cât se poate de decent, astfel încât sa-l fac să se simtă prost.

Care a fost ideea iniţială de la care am pornit? Am pornit de la ideea de a-mi promova arta,de a promova pseudonimul GLAPPY iar faptul că lua destul de mult timp până terminam o lucrare, m-a făcut să umplu timpul dintre lucrări cu diferite articole, în mare parte legate de artă.

Ce fel de linkuri ţin în blogroll? :)) mi-am făcut curat în blogroll pentru a răspunde la această întrebare. Am două blogroll-uri, unul doar cu artiști si site-uri care promovează arta, iar altul cu persoanele a căror bloguri le citesc din plăcere.

Cum m-a schimbat pe mine blogul? Nu m-a schimbat în nici un fel, eu îl schimb pe el.

Ce asteptări am de la blogul meu? Să ajut lumea să facă diferența între artă și kitsch, între artă stradală și vandalism.

Ce asteptari am eu de la cititorii/vizitatorii mei? Având în vedere că nu am avut probleme cu ei, să rămână la fel cum au fost până acum, activi și plini de bun simț.

Pentru că nu știu dacă toți cei din blogroll sunt de acord cu lepșele, voi lăsa o portiță deschisă, ca toți cei care vor să o poată prelua.

Reclame

18 comentarii on “Să trecem la lucruri serioase”

 1. addicted spune:

  Sincer, daca nu era blogul tau importanta mea pentru .. arta ramanea 0 barat. 🙂 Adica stiam cu ce se mananca, insa o priveam altfel so thanks. 🙂

 2. siko spune:

  azi noapte nu? o leapsa nocturna :)) Si la mai multe! 😀

 3. Amza spune:

  Cred că misiunea ai reuşit să ţi-o îndeplineşti de mult 🙂

 4. Pato Basil spune:

  am raspuns si eu la leapsa asta mai demult!
  oricum mi-a placut ca tu te-ai referit la intrebarea cand ai inceput sa scrii nu la mediul online ci la propriu… asta denota ca pentru tine viata e mai importanta decat blogul si asta e chiar de apreciat, fiindca unii uita sa mai traiasca sau sa se gandeasca la ei!

  • Glappy spune:

   Având în vedere că nu câștig din blog,și scriu doar din plăcere și când am timp, pun mai mult accent pe viața reală. mulțam 🙂

 5. Nice spune:

  Iti doresc sa realizezi tot ce ti-ai propus, iar blogul sa te ajute in promovarea artei, sa aiba ecoul vizat in inimile cititorilor tai 🙂 Bafta pe mai departe!

 6. Dean spune:

  Mult succes in continuare 🙂

 7. kassak spune:

  Ma bucur sa vad ca ti-ai indeplinit pana acuma ce ti-ai propus.

 8. skykery spune:

  Cred ca o sa preiau si eu leapsa 🙂

 9. Val33ntyn spune:

  Fain, as prelua-o si eu dar mi-a trimis-o altcineva si am si onorato 🙂

 10. Leap « Şedere pe malul tăcerii spune:

  […] mai scris cu diacritice . Rusine sa-mi fie . Leapsa luata de la Glappy […]

 11. overshift spune:

  salut conferentiare!
  frumoasa leapsa 😛


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s