Despre muzică


Un altfel de interviu decât cu ce ne-am obișnuit. Asta numesc eu libertate în exprimare. Un interviu cu 2 dintre membrii trupei Truda: Ricco si Fotzey, despre muzică.

Reclame

7 comentarii on “Despre muzică”

 1. Jteph spune:

  Mi-au făcut poftă de grătărel şi de nişte Trudă :))

 2. vlad spune:

  salut,

  numele meu este Vlad si iti scriu pentru a-ti propune un link exchange cu site-ul meu.Imi cer scuze ca te contactez printr-un comment dar nu am gasit pe site un form de contact.
  Da-mi un mail daca doresti o colaborare in acest sens.

  Multumesc anticipat.

  • Glappy spune:

   Salut Vlad. Dacă ai urmărit cât de cât blogul meu,ai putut vedea că încerc să promovez cât pot de mult arta,iar într-un blog cu jocuri nu găsesc arta. Nu vreau să mai fac schimb de link-uri,pentru că îmi va fi greu să șterg după link-urile.Nu mă interesează să ajung prin topuri,deci nu mă interesează nici să fiu prin blogroll-uri. Bineînțeles că mă bucur dacă mă găsesc prin cât mai multe blogroll-uri, fără a mi se propune un link exchange, ceea ce înseamnă că munca mea este apreciată. Dacă voi găsi bloguri interesante,pe gustul meu, cu siguranță se vor afla și prin blogroll.

 3. Boogie spune:

  Foarte tare interviul. Si spun exact ceea ce nu le place si ce nu este normal.

 4. overshift spune:

  tare interviul ;))

 5. jocuri dora spune:

  Salut! Vrei să facem schimb de link-uri? Dacă vrei, adaugă următoarele date în blogroll-ul tău: titlu: jocuri cu dora ; url: http://www.jocuridora.com . Trimite-mi un email pe adresa: jocurila@yahoo.com cu datele tale să ştiu dacă să-ţi adaug link-ul pe site. Mulţumesc. :d

 6. Glappy spune:

  Eu nu mai fac schimb de link-uri, faci ce vrei,dacă îți place ce vezi pe aici, mă urmărești, fie adăugând link-ul pe site-ul tău, fie bannerul, sau dacă nu îți place nu mai intrii pe blog, eu nu pot pune în blogroll un blog pe care nu-l voi urmări. În cel mai bun caz adaugi banner-ul pe site-ul tau, iar eu te trec la susținători. Dacă vrei așa,mă anunți.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s